24-timmars 2015

Vi vill passa på att dela ut ett par tack efter en kalasbra helg på 24-timmars spinning i Trollhättan.

Tack

Tack till er som kom fram till vår monter och delade med er av era upplevelser och historier som ni fått i samband med stroke.

Tack till er som valde att stödja StrokeRide genom att skänka en slant i insamlingsbössan eller genom att köpa mössor, handdukar och beställde cykelkläder.

Tack till 24-timmars för ett mycket väl utfört evenemang! Tack alla fantastiska funktionärer och er som varit inblandade i 24-timmars. Vi kommer tillbaka även nästa år, när öppnar anmälan? 😉

Tack till lagkompisarna som gjorde ett kanonjobb under dygnet. Förutom att cykla för laget lade alla i laget en extra summa i deltagaravgift till StrokeRide-insamlingen, tack återigen!

StrokeRide hade två lag med och följande personer fanns i lagen

StrokeRide: Leif Olausson, Maria Baatz, Stefan Bohman, Henrik Bengtsson, Peter Hagström, Lena Karlsson, Bengt Larsson, Fredrika Ekholm, Per-Olof Blom, Martin Johansson, Johan Enderlein, Cecilia Wilson och Kenneth Wilson.

StrokeRide VR15: Joakim Enderlein, Madeleine Blom, Peter Hagström, Lena Karlsson, Bengt Larsson, Nicklas Johansson, Thomas Olausson och Kenneth Wilson.