Barn- och ungdomsträning hösten 2021

Den 25 augusti klockan 18.00-19.15 startar höstens MTB-träning för barn och ungdomar.

Ingen cykling på parkeringen. Om ni lämnar barnet/ungdomen med bil vill vi att ni ser till att han/hon snabbt lämnar parkeringen och tar sig ut till ängen där de olika grupperna samlas.

Barn/ungdomarna är sedan tidigare indelade i olika grupper/färger och nya barn/ungdomar kommer att delas in i någon av de befintliga grupperna. De olika grupperna har olika samlingsplatser.

Vi vill att ni märker upp era barn/ungdomars hjälmar med namn genom att sätta klisterlapp på både höger och vänster sida, gärna vit/ljus tejp med svart text. 

Vi vill påminna er om att Folkhälsomyndighetens rekommendationer fortfarande gäller vilket innebär att vi kommer enbart om vi är helt friska. Inga cyklister, ledare eller medföljande deltagare som uppvisar förkylningssymtom kommer till cyklingen. Tänk också på att vi använder vår egen vattenflaska och inte delar med någon annan.
Detta gäller i vanliga fall och det är speciellt viktigt nu under Corona-pandemin.

UTRUSTNING

Hjälm är obligatoriskt.
Vi rekommenderar även glasögon (skyddar mot grenar och grus) och handskar (bättre fäste i handtagen och skydd vid ev. krasch/fall).

Det finns även ryggskydd, armbågsskydd och knäskydd att köpa i butik, om någon känner att det finns ett sådant behov.

Varje barn/ungdom bör ha egen vattenflaska och en flaskhållare på cykeln.

TRÄNINGSTILLFÄLLEN

För att ha koll på de träningstillfällen som kommer att genomföras i höst är det bra om du har koll på kalendern på StrokeRide CKs IdrottOnlinesida.

Där finns det en länk som heter ”Exportera kalender”, klicka på den för mer information om hur du fixar så du får in träningskalendern i din vanliga kalender så slipper du surfa in på den sidan varje vecka.

Vi ser fram emot höstens träningar! Vi syns!

StrokeRide CKs barn- och ungdomsledare
Christian, Michael, Patrik, John, Fredrik, Cici, Per, Andreas och Kenneth.