Barn- och ungdomsträning våren 2021

Den 31 mars klockan 18.00-19.15 startar vårens MTB-träning för barn och ungdomar.

Vi samlas vid parkeringen på Skubbet-området. 

Barn/ungdomarna kommer att delas in i grupper och grupperna kommer att ha olika färger och de kommer att få sina cyklar märkta med gruppens färg. De olika färgerna/grupperna kommer att ha olika samlingsplatser.

Vi vill att ni märker upp era barn/ungdomars hjälmar med namn genom att sätta klisterlapp på både höger och vänster sida. Gärna vit lapp/tejp med svart text. 

INGEN ska komma sjuk till träningen. Det gäller i vanliga fall och det är speciellt viktigt nu under Corona-pandemin.

Ingen cykling på parkeringen. Om ni lämnar barnet/ungdomen med bil vill vi att ni ser till att han/hon snabbt lämnar parkeringen och tar sig ner till pump tracken eller annan samlingsplats för respektive färg-grupp.

UTRUSTNING

Hjälm är obligatoriskt.
Vi rekommenderar även glasögon och handskar.

Det finns även ryggskydd, armbågsskydd och knäskydd att köpa i butik, om någon känner att det finns ett sådant behov.

Varje barn/ungdom bör ha egen vattenflaska och gärna en flaskhållare på cykeln.

MEDLEMSKAP STROKERIDE CK

Ny medlem i StrokeRide CK? Registrera ditt barn på Idrott online, https://idrottonline.se/StrokeRideCK-Cykel/foreningen/medlemsansokan

Om ditt barn/ungdom sedan tidigare är medlem i StrokeRide CK har vi skickat faktura på årets avgift om du som vårdnadshavare även är medlem. Om du som är vårdnadshavare inte är medlem i StrokeRide CK kan vi inte skicka faktura för ditt barns medlemskap. Swisha då istället medlemsavgiften till 123 087 19 70. Märk din betalning med ditt barns namn.

SAMTYCKE TILL BILD OCH FILMPUBLICERING

Vi dokumenterar våra träningar. Vi vill att du som vårdnadshavare skriver ut en samtyckesblankett, fyller i den och sedan lämnar den till någon av oss ledare på MTB-träningen. Blanketten finns att ladda ner här: https://strokeride.se/forening/traning/ 
Du bestämmer om du vill att ditt barn/ungdoms syns på bild eller film i StrokeRide CKs sociala kanaler. 

TRÄNINGSTILLFÄLLEN

För att ha koll på de träningstillfällen som kommer att genomföras i vår är det bra om du har koll på kalendern på StrokeRide CKs IdrottOnlinesida.

Där finns det en länk som heter ”Exportera kalender”, klicka på den för mer information om hur du fixar så du får in träningskalendern i din vanliga kalender så slipper du surfa in på den sidan varje vecka.

Vi ser fram emot vårens träningar! Vi syns!

StrokeRide CKs barn- och ungdomsledare
Christian, Michael, Patrik, Cici, Per, Andreas, Fredrik och Kenneth