Barn- och ungdomsträning våren 2022

Den 30 mars klockan 18.00-19.15 startar vårens MTB-träning för barn och ungdomar.

Nu är det äntligen vår och dags att starta upp årets träningar, vi samlas vid parkeringen på Skubbet-området. 

Vi vill att ni märker upp era barn/ungdomars hjälmar med namn genom att sätta klisterlapp på både höger och vänster sida. Gärna vit lapp/tejp med svart text. 

INGEN ska komma sjuk till träningen.

Ingen cykling på parkeringen. Om ni lämnar barnet/ungdomen med bil vill vi att ni ser till att han/hon snabbt lämnar parkeringen och beger sig till samlingsplatsen på ängen.

UTRUSTNING

Hjälm, glasögon och handskar är obligatoriskt.

Cykelns bromsar MÅSTE fungera!

För att tjejerna och killarna ska ha så kul som möjligt bör cykeln ha fungerande växlar och smörjad kedja. Varje barn/ungdom bör ha egen flaskhållare och vattenflaska som passar i den (ej PET-flaska) på cykeln.

VECKOINFORMATION PÅ FACEBOOK

I vår träningsgrupp (StrokeRide-gruppen) på Facebook hittar du information om veckans aktiviteter som StrokeRide CK anordnar. Denna släpps varje vecka under vår-/höst-träningarna.

I gruppen finns även träningstillfällen som övriga medlemmar lägger ut.

MEDLEMSKAP STROKERIDE CK

Ny medlem i StrokeRide CK? Registrera ditt barn på Idrott online, https://idrottonline.se/StrokeRideCK-Cykel/foreningen/medlemsansokan

Du som förälder/vårdnadshavare Swishar enkelt in ditt/dina barns medlemsavgifter (100 kr/barn) till 123 087 19 70. Märk din betalning med barnet/barnens namn.

SAMTYCKE TILL BILD OCH FILMPUBLICERING

Vi dokumenterar våra träningar. Vi vill att du som vårdnadshavare skriver ut en samtyckesblankett, fyller i den och sedan lämnar den till någon av oss ledare på MTB-träningen. Blanketten finns att ladda ner här: https://strokeride.se/forening/traning/ 
Du bestämmer om du vill att ditt barn/ungdoms syns på bild eller film i StrokeRide CKs sociala kanaler. 

TRÄNINGSTILLFÄLLEN

För att ha koll på de träningstillfällen som kommer att genomföras i vår är det bra om du har koll på kalendern på StrokeRide CKs IdrottOnlinesida.

Där finns det en länk som heter ”Exportera kalender”, klicka på den för mer information om hur du fixar så du får in träningskalendern i din vanliga kalender så slipper du surfa in på den sidan varje vecka.

Vi ser fram emot vårens träningar! Vi syns!

StrokeRide CKs barn- och ungdomsledare
Michael, John, Patrik, Cici, Per, Andreas, Fredrik och Kenneth