Bioracer Sverige

Bioracer Speedwear grundades 1986 i Belgien utav Raymond Vanstraelen. I starten varhuvudfokus på bikefitting, vilket lever kvar än idag genom våra företag Bioracer Motion och Bioracer Aero. Här hjälper vi mängder av utövare varje år med att optimera deras position på cykeln, allt för att göra dem snabbare!

I slutet av 80- talet började utvecklingen av kläder, cyklar och cykelskor. Bioracer förstod snabbt att det var kläder och framförallt i egen design som det fanns en efterfrågan på. Ett tomrum man kunde fylla med innovativa lösningar kring nya material och passformen.

Sedan starten ses Bioracer, som innovatörer inom marknaden och vi vill hela tiden hitta nya vägar för att skapa snabbare cyklister och kunder. Vi är samarbetespartner med det belgiska-, tyska- och holländska- cykellandslaget och vi är även delägare i en vindtunnel, som heter Bike Valley där vi kan testa kläder och nya material. Allt för att göra cyklisten snabbare och mera aerodynamisk, samt för att kunna utveckla nya modeller. 

Bioracer Sverige startade vi 2014 och består av fyramedarbetar utspridda över landet, från Falun i norr till Göteborg i söder. Vi har alla ett genuint intresse av cykelsporten och tre av oss har tävlat aktivt under många år,med framskjutna placeringar. 

Vårat mål med Bioracer Sverige är att alla skall vara nöjda med vad vi levererar. En nöjd kund är en glad kund och det är väldigt viktigt för oss. Vi är ett litet företag, men älskar det vi gör och är enormt glada för att just ni väljer att handla utav oss!

Webbplats: www.bioracer.se

Facebook: www.facebook.com/bioracersverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *