Bioracer – vår nya klädleverantör

Bioracer blir StrokeRides nya leverantör av cykelkläder

Från och med säsongen 2021 kommer StrokeRides cykelkläder att levereras av Bioracer Sverige, mer information om Bioracer hittar du längre ner på sidan.

Känns fantastiskt bra att ha med Anders Ekh och Bioracer på StrokeRides fortsatta resa. Anders är en av fyra personer på Bioracer, han har varit en av Sveriges bästa cyklister och har en gedigen kunskap om cykelsporten. Kenneth har haft kontakt med Anders sedan 2012 genom dåvarande Kalas och ser nu fram emot ett nystartat samarbete.

Läs mer om varför vi byter leverantör av cykelkläder i detta inlägg.

Design och webbshop

”Ny” design presenteras i nästa vecka

Under kommande vecka presenteras den nya designen. Logotyper från våra samarbetspartners kommer att finnas kvar och designen skiljer sig inte mycket mot tidigare. Vi vill ha kvar vår design så långt som möjligt och det lyckas Bioracer bra med. Vi har fått tjuvkika och det enda som skiljer sig åt från vår förra leverantör är placeringen av deras logotyper 😀👌🏻

Bioracers webbshop öppnar i nästa vecka

Under nästa vecka öppnas webbshoppen där du har möjlighet att beställa kläder inför kommande säsong. Det kommer att finnas ett stort urval av kläder i Bioracers webbshop och vi återkommer med mer information om vart och hur du beställer kläderna i nästa vecka.

StrokeRide lagerför ett begränsat antal plagg

StrokeRide kommer att ta hem ett litet urval av dessa och endast i de populäraste storlekarna för att lägga på ett litet eget lager. Passa på att handla när deras webbshop är öppen för ett så stort utbud som möjligt.

Detta är Bioracer

Bioracer Speedwear grundades 1986 i Belgien utav Raymond Vanstraelen. I starten var huvudfokus på bikefitting, vilket lever kvar än idag genom företagen Bioracer Motion och Bioracer Aero. Här hjälper de mängder av utövare varje år med att optimera deras position på cykeln, allt för att göra dem snabbare!

Startade i slutet av 80-talet

I slutet av 80- talet började utvecklingen av kläder, cyklar och cykelskor. Bioracer förstod snabbt att det var kläder och framförallt i egen design som det fanns en efterfrågan på. Ett tomrum som kunde fyllas med innovativa lösningar kring nya material och passformen.

Sedan starten ses Bioracer, som innovatörer inom marknaden och de vill hela tiden hitta nya vägar för att skapa snabbare cyklister och kunder. Bioracer är samarbetespartner med det belgiska-, tyska- och holländska- cykellandslaget och de är även delägare i en vindtunnel, som heter Bike Valley där de kan testa kläder och nya material. Allt för att göra cyklisten snabbare och mera aerodynamisk, samt för att kunna utveckla nya modeller.

Bioracer Sverige

Bioracer Sverige startades 2014 och består av fyra personer utspridda över landet, från Falun i norr till Göteborg i söder. De har alla ett genuint intresse av cykelsporten och tre av dem har tävlat aktivt under många år, med framskjutna placeringar.

Bioracer Sveriges mål är att alla skall vara nöjda med vad de levererar. Nöjda kunder är väldigt viktigt för dem. Bioracer Sverige är ett litet företag som älskar det de gör och de är enormt glada för att just vi väljer dem som leverantör av cykelkläder!