Klubbmästerskap MTB 2019

Nu är det dags för StrokeRide CK:s första klubbmästerskap på mountainbike. För både barn och vuxna.

Klubbmästerskapet avgörs söndagen 29 september och det kommer att avgöras i tre olika grenar.

  • Årets Snigel
  • Årets Bergsget
  • Årets Gepard

Exakt vad dessa grenar innebär får du klura vidare på, det kommer bli en rolig eftermiddag. Obligatorisk anmälan som du gör nedan.

Klubbmästerskapet avslutas med prisutdelning och korvgrillning.

Barn- och ungdomsavslutning

I samband med klubbmästerskapet anordnas årets Barn- och ungdomsavslutning.

Om du eller ditt barn inte kan eller vill vara med i klubbmästerskapet, men gärna vill delta vid barnavslutningen och grilla korv anmäler du detta nedan. Barn- och ungdomspriser delas ut under detta evenemang till de som är medlemmar. Har ni inte möjlighet att deltaga vid detta evenemang så går det såklart bra att hämta priserna i efterhand, ta då kontakt med Cecilia eller någon annan i styrelsen.

Barnavslutningen startar ca 16.00. Eventuella syskon får självklart också en korv med bröd, vi behöver dock veta antalet som kommer på detta evenemang så skriv det i anmälan nedan.

Tid och plats

Datum: 29 september
Tid: 14.00 – 17.00
Plats: Grästorps mountainbikespår

Krav

För att delta i Klubbmästerskapet och för att få priser under Barn- och ungdomsavslutningen krävs det att du är medlem i StrokeRide CK 2019 och har betalat in medlemsavgiften senast 25 september 2019.

Är du inte medlem än kan du snabbt och lätt ansöka om medlemskap på vår IdrottOnline-sida, läs mer om hur medlemskapet funkar här.

Obligatorisk anmälan

Anmäl dig och/eller ditt/dina barn till klubbmästerskapet/barnavslutningen genom att skicka ett mail till Cecilia, cecilia@strokeride.se.

Ange namn på de som vill vara med på klubbmästerskapet och om det är en vuxen person eller ett barn/ungdom. Om det är fler i familjen som vill vara med på korvgrillningen, anger du antal i mailet också.

Vuxenavslutning

Mer information om Vuxenavslutningen hittar du i separat nyhet.