Klubbmästerskapen 2023

En sammanfattning av årets klubbmästerskap

Året som gick hade ett par spännande tävlingar och en massa grymma prestationer. Klubbmästerskapet 2023 var inte bara en serie av cykelevenemang – det var även en resa av gemenskap, utmaningar och glädje. Genom kombinationen av tre olikartade evenemang skapades en unik tävlingsupplevelse.

Landsvägscyklingens höjdpunkt – 22 maj

Den strålande dagen den 22 maj samlades 15 entusiastiska cyklister vid Hyringa bygdegård för det första klubbmästerskapet. Med strålande solsken och perfekta cykelförhållanden skapades ett minnesvärt tillfälle när alla deltagare tillsammans erövrade landsvägarna.

Resultat från KM – LVG

Hösten höll oss inte tillbaka – 24 september

Höstens ankomst hindrade inte 13 hängivna cyklister från att delta den 24 september, då det andra klubbmästerskapet ägde rum. Denna gång på mountainbike. Kampen var intensiv när deltagarna tävlade om titlarna Årets Snigel, Årets Bergsget och Årets Gepard. Varje meter av stigarna var en chans att skriva historia.

Resultat från KM – MTB:

Nya vägar inomhus – 25 november

Månader passerade och tävlandet fortsatte, även inomhus! Den 25 november genomförde klubben ett innovativt klubbmästerskap på den virtuella träningsplattformen Zwift. Trots att de 15 deltagarna inte fysiskt möttes, samlades de i en anda av tävlingsanda och uppmuntran, och tillsammans skapade de ännu en minnesvärd tävling.

Resultat från KM – Zwift