Leverantörsbyte för cykelkläder

Cykeltröja från Kalas

Långvarigt samarbete avslutas

Original Teamwear har levererat cykelkläder, under namnet Kalas, till StrokeRide sedan starten 2014 och vi har under dessa år haft ett gott samarbete.

Samarbetet avslutas inför 2021

Original Teamwear har, efter att deras säljare och vår kontaktperson avslutade sin anställning tidigare i år, inte valt att höra av sig till oss. Den sjätte maj i år (2020-05-06) upplöstes Original Teamwear genom en fusion med BRAV Sweden AB. De verkar ha haft en del strukturella förändringar i bolaget och framtiden har vi uppfattat som osäker vilket är en orsak till att vi nu byter leverantör.

Utförsäljning av befintligt lager

Styrelsen beslutade på senaste styrelsemötet (2020-12-09) att sälja ut de cykelkläder som finns i StrokeRides lager. Perfekt inför julen om du vill shoppa billiga och bra cykelkläder till dig själv eller till någon du tycker om.

Här hittar du alla cykelkläder

Vi kommer att byta modell på ”vanliga” kepsar och mössor. Det finns enstaka exemplar kvar av dessa samt en röd och snygg hood från Craft till riktigt bra priser.

Ta mig till utförsäljningen!

Ny leverantör inte klar än

Just nu pågår arbetet med att få till bra avtal med en ny leverantör för StrokeRides cykelkläder. Det ska skrivas avtal, förhandlas om priser, leveranstider, kläddesign, teamshop (webshop som vi använder vid de årliga beställningarna) med mera. Vi hoppas kunna meddela vilken den nya leverantören blir strax efter årsskiftet.

Ingen ny kläddesign inför 2021

Ett av kraven på en ny leverantör är att vi ska behålla befintlig design så långt det är möjligt men vi är såklart medvetna att vissa justeringar kan behöva göras beroende på utformning av exempelvis fickor och dragkedjor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.