Medlemsavgift 2023

Snart hittar du medlemsavgiften i din mailbox

Inom några dagar kommer Cecilia att skicka ut medlemsavgifterna för 2023. Du hittar information om medlemsförmåner och vad som förväntas av dig som medlem på vår medlemssida.

Befintlig medlem

För dig som var medlem i StrokeRide CK under 2022 kommer en faktura för 2023 snart i din mejlbox eller i din brevlåda. Om du vill kan du redan nu betala in via Swish (123 087 19 70), märk betalningen med ditt namn.

Vi kan inte skicka ut fakturor till barn och ungdomar. Du som vårdnadshavare betalar in medlemskapet via Swish (123 087 19 70), märk betalningen med barnets/barnens namn.

Viktigt! Logga in på https://mypage.idrottonline.se/#MyProfile och kontrollera så att dina uppgifter, e-post och telefonnummer, stämmer.

Medlemsavgifter 2023

Vuxen: 300 kronor.
Barn & ungdom (under 18 år): 100 kronor.

Ny medlem

Vill du ansöka om medlemskap i StrokeRide CK går du till https://idrottonline.se/StrokeRideCK-Cykel/foreningen/medlemsansokan och fyller i dina uppgifter för medlemsansökan. Bocka i rutan “Jag vill vara aktiv inom följande idrotter” och välj sedan “Cykel”. Efter godkännande skickas faktura för medlemsavgiften till dig.

IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund. IdrottOnline ägs och drivs av Riksidrottsförbundet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *