Nydesignade cykelkläder

StrokeRides cykelkläder har fått mycket beröm genom åren för sin design och funktionalitet!

Kalas sportswear har verkligen lyckats med den nya serien av cykelbyxor och cykeltröjor som kom till 2016. Innan dess var deras kläder i mångas tycke redan fantastiskt bra men man lyckades ändå ta ett lite kliv till och fick till det där lilla extra.

200 kronor till Hjärt-Lungfonden

Passa på att köpa dig en uppsättning av dessa otroligt sköna cykelbyxor och cykeltröjor. 200 kronor per plagg skänks till Hjärt-Lungfonden!

Hjärt-Lungfondens logotyp

Nyligen släppte Hjärt-Lungfondens sin nya logotyp och genom vårt samarbete är vi en av få aktörer som fått godkänt att använda den.

Detta är något vi är oerhört stolta över och det är även en kvalitetsstämpel för det arbete vi gör.

Hjärt-Lungfondens nya logotyp kommer (tack vare vårt utökade samarbete) att finnas med på våra nya cykelkläder som kommer i början av mars.

Nya designen

Kommande treårsperiod (2017-2019) innebär några förändringar bland våra samarbetspartners. De flesta av de tidigare samarbetspartners valde att hänga på under ytterligare en treårsperiod. Vi har dessutom fått några nya. Detta innebär att våra kläder får ett nytt utseende.

Det som ändras är att några logotyper försvunnit och några nya tillkommit. Den övriga designen (de röda/vita/svarta ytorna) är som tidigare.

Här hittar du länkar till de nya cykelkläderna. Det är endast nedanstående som fått några nya loggor på sig. Övriga cykelkläder har samma utseende på som tidigare då de endast har vår egna logotyp.