Osäkert på ledarfronten inför 2023

Just nu saknas det några ledare till barnträningarna.

StrokeRide står inför en stor utmaning och just nu vi befinner oss i ett osäkert läge då det saknas ledare inför kommande säsong. Får vi inte in nya ledare finns risken att vi inte kan fortsätta med barnträningarna.

Ledare sökes

Inför 2023 behöver vi förstärka ledargruppen med några personer. Merparten av våra nuvarande ledare har fått ändrade förutsättningar vilket gör att vi i dagsläget är för få ledare för att kunna fortsätta bedriva barnverksamheten under 2023. Det är med andra ord jätteviktigt att vi får in några nya personer i ledargruppen!

Som ledare för StrokeRides barn bör du ha  en god social förmåga att leda och umgås med barnen. Din cykelvana behöver vara god och du ska kunna hantera en mountainbike i skogen på ett ”bra” sätt. Du behöver såklart inte vara svensk mästarinna/mästare 😉

Valfri dag och tid

Tillsammans med övriga ledare bestämmer ni en träningsdag/tid i veckan som passar er. Vi har tidigare haft onsdagar men det kan ju såklart ändras.

Utbildningar från RF-SISU

Klubben har ett jättebra samarbete med RF-SISU och deras idrottskonsulent. Tillsammans med RF-SISU kan klubben erbjuda dig som ledare en mängd olika utbildningar, däribland en grundutbildning.