På väg mot 300 000 kronor till strokeforskningen

Genom vår 27:e överföring har vi nu nått otroliga 294 000 kronor i insamlingen för Hjärt-Lungfondens livsviktiga strokeforskning. Varje krona tar oss ett steg närmare vårt mål på 300 000 kronor, och det är allt tack vare ert fantastiska stöd.

Ett enormt tack till er alla som har varit med oss på denna hjärtliga resa! Genom er generositet har StrokeRide kunnat göra skillnad och stödja den viktiga forskningen kring stroke. Varje överföring har varit ett steg mot en framtid med färre lidanden och större möjligheter till överlevnad och rehabilitering för dem som drabbas av denna utmanande sjukdom.

Vi är särskilt stolta över att ha nått detta imponerande belopp, och vi hoppas att vi tillsammans kan nå den magiska siffran 300 000 under 2024. Varje krona är som en kärleksgåva till alla dem som kämpar mot stroke, och det är ert engagemang som gör detta möjligt. Fortsätt att följa med oss på vår resa och dela kärlek och hopp för att göra verklig skillnad!

Ett stort tack för ert ovärderliga stöd och er passion för att göra världen bättre, ett steg i taget. Tillsammans är vi starka och kan skapa en ljusare framtid för dem som påverkas av stroke.

Stöd vår insamling här

Tack och massor av kärlek
Kenneth Wilson