Praktikertjänst N.Ä.R.A. ger julklapp till anställda

Vi har varit i kontakt med Praktikertjänst N.Ä.R.A. vid ett par tillfällen i början av december och vet att de jobbar mycket med bland annat rehabilitering av strokepatienter. Vi känner oss otroligt stolta och glada att de tog kontakt med oss för att vara med och hjälpa till i deras val av julklapp.

Julklapp till strokeforskningen

Tack vare valet av julklapp till Praktikertjänst N.Ä.R.A.s anställda har StrokeRide nu möjlighet att skänka ytterligare 26.800 kronor till Hjärt-Lungfonden och strokeforskningen!

Julklapp till anställda

Samtliga anställda hos Praktikertjänst N.Ä.R.A. får en julklapp av sin arbetsgivare i år. Julklappen de valde är vår populära cykellampa. När vi säljer denna lampa skänker vi 40 kronor till Hjärt-Lungfonden och strokeforskningen.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver verksamhet inom närsjukvård, äldresjukvård, rehabilitering och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH).

Praktikertjänst N.Ä.R.A. erbjuder ett unikt vårdkoncept genom den helhetssyn på patienten som blir möjlig tack vare kombinationen av våra specialiserade slutenvårdsenheter och vår stora öppenvårdsverksamhet.

Mer om Praktikertjänst N.Ä.R.A. på deras webbplats.