Tack till 24-timmars 2014!

Vi vill passa på att dela ut ett par tack efter en kalasbra helg på 24-timmars spinning i Trollhättan.

Tack till er som kom fram till vår monter och delade med er av era upplevelser och historier som ni fått i samband med stroke.

Tack till er som valde att stödja StrokeRide genom att skänka en slant i insamlingsbössan eller genom att köpa armband eller tuber.

Tack till 24-timmars för ett mycket väl utfört evenemang! Tack alla fantastiska funktionärer och er som varit inblandade i 24-timmars. Vi kommer tillbaka även nästa år, när öppnar anmälan? 😉

Tack till lagkompisarna som gjorde ett kanonjobb under dygnet. Förutom att cykla för laget lade alla i laget en extra summa i deltagaravgift till StrokeRide-insamlingen, tack återigen!

Följande cyklade för StrokeRide-laget: Maria Baatz, Stefan Bohman, Richard Coulson, Peter Hagström, Lena Karlsson, Magnus Larsson, Cecilia Wilson och Kenneth Wilson. Tyvärr var Anders Brodd och Isabell Larsson skadade och fick avstå sina tider.

Vi slutade på en 27:e plats och det skiljde 430 meter mellan oss och instruktörslaget! Riktigt nöjda ska vi vara med vår insats. Det var totalt 103 lag anmälda.

http://youtu.be/jBT2m5UAYxQ