Vätternrundan 2018

80-90 startande StrokeRide-cyklister

Totalt fanns det 80-90 startande StrokeRide-cyklister dessa två magiska helger (8-10 och 15-16 juni) i Motala.

Otroligt mycket glädje, bus, engagemang, skojfriskhet, allvar, omtanke och kärlek till varandra.

8-10 juni

cyklades MTB-Vättern, Tjejvättern och Halvvättern av ca 30-40 StrokeRide-cyklister. Det var en helg som bjöd på mycket skratt, glädje och värme. Söndagens värme slog hårt mot alla cyklister och så även för våra kämpar, vilket gjorde att några var tvungna att avbryta sin resa tillbaka till ett soligt och strålande Motala. Tyvärr körde en av våra StrokeRide-cyklister omkull under söndagen. Han är idag uppe på benen och kämpar på för att bli återställd så snart det går och är sugen på en ny runda.

15-16 juni

trampade ett stort gäng runt Sveriges näst största sjö under Vätternrundan. Vi hade två grupper där de flesta fanns representerade samt lite ”lösa” StrokeRide-cyklister.

Gänget som startade 03:06 bestod av 9 stycken laddade cyklister, redo att ge sig ut på en stor utmaning. Några gjorde detta för första gången och några hade gjort detta förut (fanns några rutinerade rävar med ganska många varv i bagaget).

13:04 på lördagen startade vår SUB8:15-grupp. Gruppen bestod av 31 taggade cyklister. Starten gick bra, men under årets Vätternrundan hände det som inte ska hända två gånger! Två krascher inom ca 80 km. Trots detta lyckades gruppen sluta sig samman och 20 cyklister lyckades att ta sig tillbaka till Motala på 8:11. De klarade målet med 4 minuter. 9 andra cyklister rullade i mål lite senare. Två fick  avbryta sin resa mot Motala, en med skador och en med trasig cykel.

Grymt bra jobbat alla! Det har varit en fantastisk resa från start till mål med många nyfunna vänner 🙂

Supporters och fans

Ett extra stort tack till alla som höll tummarna och hejade på oss på ett eller annat sätt. En del följde oss på plats medan andra följde oss via olika appar från sofforna hemma.

Cykelbilder

Sköna cykelbilder hittar du i fotoalbumet på vår Facebook-sida.

Har du tagit några bilder under denna helg som bör finnas med i nedanstående album? Messa/maila oss så fyller vi på albumet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.