StrokeRides

Vad är en StrokeRide?

En StrokeRide är kort och gott en cykeltur som som samlar in pengar till denna strokekampanj. Det handlar inte om storleken på beloppet utan att vi tillsammans kan göra något för strokeforskningen, stort som smått!

Glöm inte att tagga dina inlägg på Instagram och Twitter med #StrokeRide! 🙂

 

Inplanerade egna aktiviteter 2022

Nedan listar vi aktiviteter där vi kan sprida AKUT-testet och samla in pengar till Hjärt-Lungfonden.

På denna webbplats lägger vi ut information om de större aktiviteterna. På vår Facebook-sida lägger vi också ut information om de mindre aktiviteterna.

Vi hoppas och håller verkligen tummarna för att vi ska kunna träffas under 2022 så att vi tillsammans kan fortsätta att samla in viktiga pengar till stroke-forskningen.

Övriga lopp

StrokeRide-cyklister kommer dessutom att finnas med på bland annat dessa motionslopp/evenemang. Till nedanstående motionslopp brukar vi samla ihop så många cyklister som möjligt.

Intresseanmälning för att medverka i StrokeRides anmälningar, eventuellt boende och upplägg görs i StrokeRide-gruppen på Facebook.

  • Dalsland XC
  • Brudfjällsracet
  • Vätternrundan
  • Varbergs Sommargiro
  • Cykelvasan
  • StrokeRide Grästorp

Utförda aktiviteter 2014-2021

Kolla in vår Arkivsida för att se vad vi arrangerat eller medverkat på.

Vill du bli en del av StrokeRide-familjen?

Genom att du köper våra cykelkläder är du med och bidrar (delar av klädpengarna går till Hjärt-Lungfonden) och visar att du stödjer StrokeRide-insamlingen. Vi behöver även din hjälp att sprida AKUT-testet och öka kunskapen om stroke.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist!

Håll ögonen öppna på denna webbplats och på vår Facebook-sida så du inte missar nästa tillfälle att prova cykelkläder.