StrokeRides

Vad är en StrokeRide?

En StrokeRide är kort och gott en cykeltur som som samlar in pengar till denna strokekampanj. Det handlar inte om storleken på beloppet utan att vi tillsammans kan göra något för strokeforskningen, stort som smått!

Glöm inte att tagga dina inlägg på Instagram och Twitter med #StrokeRide! 🙂

 

Inplanerade egna aktiviteter 2020

Nedan listar vi aktiviteter där vi kan sprida AKUT-testet och samla in pengar till Hjärt-Lungfonden.

Håll utkik på denna webbplats eller på Facebook där vi också lägger ut information om kommande aktiviteter.

StrokeRide Cykeltipsrunda ORIGINAL

3 augusti anordnade vi en cykeltipspromenad som en del av Grästorpsfestivalen. Via deltagaravgiften skänktes 1.908 kronor till Hjärt-Lungfonden.

StrokeRide Vänern24h ORIGINAL

Hjälp oss att samla in pengar till strokeforskningen! 31 juli kör vi StrokeRide - Vänern24h! Vi startar från Kulturhuset (torget) i Grästorp klockan 17.00, kom gärna och vinka av oss och skänk en slant i insamlingsbössan! 🙂 Till vår hjälp så ...

StrokeRide Grästorp ORIGINAL

Välkommen till Grästorp för den tredje upplagan av StrokeRide Grästorp! Hjälp oss att samla in pengar till strokeforskningen! Fyra olika distanser erbjuds. Hela deltagaravgiften skänks till Hjärt-Lungfondens 90-konto. Datum 7 augusti 2016. ...

Övriga lopp

StrokeRide-cyklister kommer dessutom att finnas med på bland annat dessa motionslopp/evenemang. Till nedanstående motionslopp brukar vi samla ihop så många cyklister som möjligt.

Intresseanmälning för att medverka i StrokeRides anmälningar, eventuellt boende och upplägg görs i StrokeRide-gruppen på Facebook.

  • Dalsland XC
  • Brudfjällsracet
  • Vätternrundan
  • Varbergs Sommargiro
  • Cykelvasan
  • StrokeRide Grästorp

Utförda aktiviteter 2014-2019

Kolla in vår Arkivsida för att se vad vi arrangerat eller medverkat på.

Vill du bli en del av StrokeRide-familjen?

Genom att du köper våra cykelkläder är du med och bidrar (delar av klädpengarna går till Hjärt-Lungfonden) och visar att du stödjer StrokeRide-insamlingen. Vi behöver även din hjälp att sprida AKUT-testet och öka kunskapen om stroke.

Alla kan bli en StrokeRide-cyklist!

Håll ögonen öppna på denna webbplats och på vår Facebook-sida så du inte missar nästa tillfälle att prova cykelkläder.